Deze training is bedoeld voor jou, als je de behoefte hebt jouw oordeelsvermogen en gespreksvaardigheid verder te ontwikkelen en je wilt onderzoeken of en hoe Dynamische Oordeelsvorming jou daarbij kan helpen. Bijvoorbeeld omdat je veel gesprekken voert, coacht, vergadert of onderhandelt.

“’Verbeter je gesprekken – gebruik de LSD-formule’ zeggen ze dan, makkelijker gezegd dan gedaan! Mijn eigen mening zit al snel in de weg om te kunnen blijven luisteren.”
“Natuurlijk weet ik wel hoe ik vragen moet stellen, maar ik merk, dat ik het op cruciale momenten niet doe en me, vaak ten onrechte, laat leiden door mijn eigen oordelen over en oplossingen voor de situatie.”
“Hoe kun je nu op een professionele én authentieke manier doorvragen zodat mensen niet het gevoel hebben dat je een trucje toepast maar dat je toch sturing krijgt over het gesprek?”

Herken je dit? Misschien kan Dynamische Oordeelsvorming je helpen?!

Lees verder over ons trainingsaanbod